Zonnepanelen voor een zestal huizen in Hillegom

Zonnepanelen voor een zestal huizen in Hillegom

Schone Energie BV heeft wederom een zonnestroom systeem geplaatst dit keer bij een zestal huizen in éen en dezelfde straat in Hillegom. Het aantal zonnepanelen totaal is 96 en de verwachtte opbrengst is 28.800 Wp per jaar.

De gemiddelde besparing is € 866,00 per jaar met een terugverdientijd van 5/6 jaar.

Schone Energie B.V. heeft als missie om de drempel naar duurzame energiebronnen te verlagen. Hierbij richten wij ons voornamelijk op zonnepanelen en laadpalen.

Zonnepanelen zijn de laatste jaren gigantisch in populariteit gestegen. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk gedaald en zijn al rendabel zonder subsidie. Daarnaast vragen wij het Btw-bedrag van de factuur voor u terug aan de Belastingdienst.

Het juiste moment is aangebroken voor de aanschaf van zonnepanelen. Met de huidige salderingsregeling gaat u fors minder betalen aan uw energieleverancier en gaat u op korte termijn verdienen met de opwek van uw eigen energie.

Benieuwd naar wat uw dak op kan leveren? Neem kosteloos en vrijblijvend contact op met onze erkende adviseurs en laat u voorrekenen wat een installatie u jaarlijks oplevert.