Zonnepanelen voor een woonhuis in Hendrik Ido Ambacht

Zonnepanelen voor een woonhuis in Hendrik Ido Ambacht

Schone Energie BV heeft wederom een zonnestroomsysteem geplaatst dit keer bij een woonhuis in Hendrik Ido Ambacht. Het aantal zonnepanelen is 9 en de verwachtte opbrengst is 2.538 kWh. De besparing is € 558,36 per jaar met een terugverdientijd van 5/6 jaar.

Schone Energie B.V. heeft als missie om de drempel naar duurzame energiebronnen te verlagen. Hierbij richten wij ons voornamelijk op zonnepanelen en laadpalen.

Zonnepanelen zijn de laatste jaren gigantisch in populariteit gestegen. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk gedaald en zijn al rendabel zonder subsidie. Daarnaast vragen wij het Btw-bedrag van de factuur voor u terug aan de Belastingdienst.

Het juiste moment is aangebroken voor de aanschaf van zonnepanelen. Met de huidige salderingsregeling gaat u fors minder betalen aan uw energieleverancier en gaat u op korte termijn verdienen met de opwek van uw eigen energie.

Benieuwd naar wat uw dak op kan leveren? Neem kosteloos en vrijblijvend contact op met onze erkende adviseurs en laat u voorrekenen wat een installatie u jaarlijks oplevert.