Zonnepanelen voor een woonhuis in Amsterdam

Zonnepanelen voor een woonhuis in Amsterdam

Schone Energie BV heeft weer een klant blij gemaakt met zonnepanelen met een verwachtte opbrengst van 3100 kWh en een besparing van 620,- euro per jaar met een terugverdientijd van 7-8 jaar. Schone Energie B.V. heeft als missie om de drempel naar duurzame energiebronnen te verlagen. Hierbij richten wij ons voornamelijk op Zonnepanelen en Laadpalen.

Elektriciteit is bijna een eerste levensbehoefte geworden. Zonder elektriciteit houden wij onze koelkast niet koel, draait de wasmachine niet, laden onze smartphones en tablets niet op en kunnen we ‘s avonds geen tv kijken. Jammer dat wij dan toch maandelijks honderden euro’s kwijt zijn aan ons energiebedrijf.

Zonnepanelen zijn de laatste jaren gigantisch in populariteit gestegen. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk gedaald en zijn al rendabel zonder subsidie. Daarnaast kan het Btw-bedrag van de factuur worden teruggevraagd aan de Belastingdienst.
Benieuwd wat jouw dak kan opleveren?
Neem kosteloos en vrijblijvend contact op met onze erkende adviseurs en laat je voorrekenen wat een installatie je jaarlijks oplevert.