Zonnepanelen huren

Zonnepanelen huren of kopen?

Dat zonnepanelen duurzaam en goed voor je portemonnee zijn, dat weet bijna iedereen onderhand wel. Maar of je beter kunt kiezen voor het huren of kopen van zonnepanelen, dat is voor veel mensen nog lastig. Bij de koop van zonnepanelen lijken de totale kosten lager dan bij huren. Echter moet je als je panelen koopt ook geld reserveren voor: reparaties, verzekering, monitoring en dergelijke. Uit onderzoek is gebleken dat dit ongeveer de helft van de nieuwwaarde van een systeem is over een periode van 15 jaar.

Bespaar meer dan je betaalt

Omdat je je maandelijkse voorschotbedrag kan verlagen met de maandhuur van de panelen speel je al meteen quitte. Aangezien de maandhuur meestal lager is dan de door jou bespaarde elektriciteitskosten kun je bij de jaarafrekening zelfs nog geld terugkrijgen.

Zorgeloos

Wij regelen alles voor je. Inbegrepen in de maandhuur zit het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitverhouding van het materiaal, de aanschaf, installatie (meestal in 1 dagdeel), monitoring, reparatie en verzekering. Wij zorgen dat jouw systeem optimaal blijft draaien. Ook garanderen wij een goede werking van de zonnepanelen en bijbehorende installatie: anders krijg je je huur terug. 

Informeer nu naar de mogelijkheden.