Service & Onderhoud

Zijn uw zonnepanelen al schoon?

Zonnepanelen worden op grote en kleine schaal ingezet om duurzame energie op te wekken. Door atmosferische vervuiling blijven de zonnepanelen helaas niet schoon, ook niet door de regen. Vervuilde zonnepanelen leveren minder rendement. Dat wilt u toch voorkomen.

Schone Energie BV is gespecialiseerd in het reinigen van uw zonnepanelen. Op professionele wijze worden uw zonnepanelen gereinigd met warm osmosewater en zonder milieubelastende reinigingsmiddelen. Laat uw zonnepanelen minimaal 1 maal per jaar schoonmaken en behaal het maximale rendement. En u verlengt ook nog eens de levensduur van uw zonnepanelen.

Onze dienstverlening

Schone Energie BV reinigt zonnepanelen op een duurzame manier. Een onderneming met professionele medewerkers met veel praktijkervaring in vastgoedonderhoud en bouwkundige werkzaamheden. Wij hebben alle kennis in huis om u optimaal van dienst te zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van zonnepanelen zodat u optimaal rendement haalt uit uw zonnepanelen. Installatiebedrijven, overheden, VVE’s, bedrijven en particulieren behoren tot de opdrachtgevers van Schone Energie BV.

Lees hier het onderzoeksrapport uitgevoerd door TNO met nummer 2003-DEG-R0011 met betrekking tot het reinigen van zonnepanelen en het rendement dat reiniging oplevert. Anno 2018 onderstreep TNO nog steeds dat reinigen van zonnepanelen zin heeft.

Download pdf TNO rapport

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Een selectie van de door ons uitgevoerde projecten

project1

Woning met brede dakoverstek – 21 stuks verdeeld over twee dakvlakken.

project2

Woning – 32 stuks verdeeld over drie dakvlakken.

project3

Een woonhuis aan een vijver – 54 stuks.

project4

Een schoolgebouw me verschillende dak niveaus – 289 stuks.

project5

Een agrarisch bedrijf met verschillende stallen – 950 stuks.

project6

Zwembaden – totaal 789 stuks.

project7

Klimhal – 1938 stuks.

project8

Sporthal – 522 stuks.

project9

Gebouw voor podiumkunsten – 136 stuks.

project10

All Weather Terminal – 1896 stuks.

project11

Snowworld – 354 van de 2.900 stuks gereinigd.

project12

Een ijsbaan – 2.994 stuks

Onze reinigingsinstallatie

Wij maken gebruik van een tuckerpoolsysteem en hebben de beschikking over verschillende soorten borstels. Specifiek willen wij onze extra brede roterende borstels benoemen. Hiermee kunnen we heel snel en efficiënt werken.

Offerte schoonmaken zonnepanelen