Schone Energie BV wenst u een voorspoedig, gezond en bovenal energiebesparend 2019!

Schone Energie BV wenst u een voorspoedig, gezond en bovenal energiebesparend 2019!

Het jaar 2018 is sinds dinsdagochtend het zonnigste jaar dat ooit is gemeten, meldt Weerplaza donderdag. Met meer dan 2.022 zonuren is het record uit 2003 gebroken. Toen scheen de zon 2.021 uur en 40 minuten.

Sinds het begin van de metingen in 1901, werd maar twee keer meer dan tweeduizend zonuren geregistreerd. Andere zeer zonnige jaren waren 1947, 1959 en 2015.

De groeicijfers van zonne-energie zijn zeldzaam indrukwekkend. ‘Als iemand een paar jaar geleden had gezegd dat zonnestroom in 2019 goed zou zijn voor 5 procent van de nationale stroomproductie dan werd je in je gezicht uitgelachen’, onderkent Heynen. ‘En dit is pas het begin.

De sector zal heel snel doorgroeien naar 10, 20 en 25 procent van de nationale stroomproductie op een dusdanig korte termijn die zelfs de grootste optimisten niet durven te voorspellen. Ook het broertje in de energietransitie, windenergie, maakt een enorme groei door.’

Het juiste moment is aangebroken voor de aanschaf van zonnepanelen. Met de huidige salderingsregeling gaat u fors minder betalen aan uw energieleverancier en gaat u op korte termijn verdienen met de opwek van uw eigen energie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze erkende adviseurs om bij u op locatie een offerte op maat te bespreken.

Wij wensen u gezellige feestdagen met uw naasten, een mooi gezond en succesvol 2019 en dat u maar veel energie op mag wekken met uw pas of binnenkort aangeschafte zonnestroomsysteem. 🙂