Schone Energie BV heeft de zwaarste keuring ondergaan op het gebied van Zonnepanelen in Nederland

Schone Energie BV heeft de zwaarste keuring ondergaan op het gebied van Zonnepanelen in Nederland

In opdracht van Mijn onderneming Duurzaam heeft Schone Energie BV op het hoofdkantoor van de NEN in Delft zonnepanelen geplaatst. Adore Montage Zonnepanelen, het moederbedrijf van Schone Energie BV, heeft deze uitvoering voor haar rekening genomen.

Vrijdag 30 november 2018 is tevens door Mijn onderneming Duurzaam het zonnepanelen onderhoudscontract van 5 jaar van de NEN gegund aan Schone Energie B.V.

Vincent Marshall Corporate Business Development Manager van Adore Montage Zonnepanelen is trots met deze opdracht. Dit betekend voor ons dat onze kwaliteit en expertise van uitvoering van zonnepanelen niet onopgemerkt voorbij is gegaan bij het Europese Norm instituut de NEN.

Onze uitvoerende tak van zonnepanelen Adore Montage Zonnepanelen heeft meer dan 11 jaar ervaring in het plaatsten van zonnepanelen systemen in Nederland en België met uitschietende landelijke projecten zoals de postsorteercentrums van PostNL en het hoofdkantoor van de ING.

Met een uitvoerende capaciteit van 15.000 zonnepanelen per maand behoren zij tot het grootste zonnepanelen montagebedrijf van Nederland en België.

Onze ingezette groei en strategie van ons bedrijf om Nederland verder te verduurzamen komt hiermee een stukje dichterbij aldus Marshall.
 
Wij zijn daarom heel blij met deze erkenning en gegunde opdracht.