Samenwerking Woon Wijzer Winkel en Schone-Energie BV

Samenwerking Woon Wijzer Winkel en Schone-Energie BV

Woon Wijzer winkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland waar alle oplossingen voor duurzaam wonen te zien zijn.

Woon Wijzer Winkel adviseert onafhankelijk waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van uw woning.

Zij werken samen met gemeenten in de regio en adviseren u graag! Per jaar voeren zij duizenden maatregelen uit. Met kennis van zaken en een groot netwerk van erkende bedrijven kopen ze scherp in én garanderen ze kwaliteit.

Woon Wijzer Winkel is het officiële Energieloket voor gemeente Den Haag. 

In samenwerking met Schone-Energie BV zijn er drie pakketten voor u geselecteerd. Gaat u voor een snelle terugverdientijd, voor de mooie compleet zwarte panelen, of wilt u meer zekerheid met 25 jaar garantie? De keuze is aan u!

Het juiste moment is aangebroken voor de aanschaf van zonnepanelen. Met de huidige salderingsregeling gaat u fors minder betalen aan uw energieleverancier en gaat u op korte termijn verdienen met de opwek van uw eigen energie.

Benieuwd naar wat uw dak op kan leveren? Neem kosteloos en vrijblijvend contact op met onze erkende adviseurs en laat u voorrekenen wat een installatie u jaarlijks oplevert.

Boekje-Ypenburg_WEB1

Zie blz 7 voor de actie van Schone-Energie BV.