Samenwerking Adore Montage Zonnepanelen en BAM Energy Systems en BAM Wonen

Samenwerking Adore Montage Zonnepanelen en BAM Energy Systems en BAM Wonen

Bam Energy Systems en Adore Montage Zonnepanelen (het moederbedrijf van Schone-Energie BV) gaan samenwerken op het gebied van verduurzamen. BAM Energy Systems levert een belangrijke bijdrage aan energie-neutrale woningen.

Duurzaam Project Haarzicht Vleuten

De woningen zijn energie neutraal (energieprestatie coëfficiënt van 0,0) dankzij de voorziening van een duurzaam energiesysteem met een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming.

BAM Energy Systems zal de complete energie installatie van de woningen verzorgen. Adore Montage Zonnepanelen verzorgt de montage van zonnepanelen voor dit project.

“Onze regering zet zich massaal in om de klimaatdoelstelling te halen. Hierdoor zien wij een enorme groei in de markt waarbij de installatiebedrijven van zonnepanelen te kampen hebben met personeelstekort”, aldus Vincent Marshall Corporate Business Development Manager van Adore Montage Zonnepanelen.

Adore Montage Zonnepanelen installeert zonnepanelen in opdracht van bedrijven in Nederland & België. Zij beschikken over eigen installatie teams met een huidige montage capaciteit van 15.000 zonnepanelen per maand. Daarmee is Adore Montage Zonnepanelen het grootste montagebedrijf van Nederland. Schone-Energie BV is de sales afdeling van Adore Montage Zonnepanelen.

Foto: links Wilco Wassink (Bam Energy Systems) rechts: Vincent Marshall (Adore Montage Zonnepanelen).