Over ons

Onze visie

Schone Energie B.V. heeft als missie om de drempel naar duurzame energiebronnen te verlagen. Hierbij richten wij ons voornamelijk op zonnepanelen en laadpalen.

Elektriciteit is bijna een eerste levensbehoefte geworden. Zonder elektriciteit houden wij onze koelkast niet koel, draait de wasmachine niet, laden onze smartphones en tablets niet op en kunnen we ‘s avonds geen tv kijken.

Jammer dat wij dan toch maandelijks honderden euro’s kwijt zijn aan ons energiebedrijf. Zeker nu zonnepanelen een zeer aantrekkelijke investering zijn geworden ten opzicht van een spaarrekening bij de bank.

Zonnepanelen zijn de laatste jaren gigantisch in populariteit gestegen. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk gedaald en zijn al rendabel zonder subsidie. Daarnaast kan het Btw-bedrag van de factuur worden teruggevraagd bij de Belastingdienst.

ERVARING

Wij hebben méér dan 10 jaar ervaring

MILIEU

U draagt bij aan het milieu

DUURZAAM

U denkt in duurzaamheid

Schone Energie B.V.

Schone Energie B.V. levert zonnepanelen aan bedrijven en particulieren die graag voorop willen lopen met het verduurzamen van Nederland. Bij Schone Energie B.V. kunnen klanten terecht voor snel, duidelijk en helder advies. Schone Energie B.V. is onderdeel van Adore Montage. Wij koppelen opdrachten van particulier- en bedrijfsmatige klanten aan een vast team van eigen VCA-gecertificeerde installateurs. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige zonne-energiesystemen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Download hier onze bedrijfspresentatie

ERKEND
 • Erkende adviseurs
 • Erkende installateurs
KERNWOORDEN
 • Betaalbaarheid
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Betrouwbaarheid
 • Deskundigheid
 • Verduurzamen
SYSTEMEN
 • Onafhankelijk
 • Uitsluitend A-merken
 • Alles op 1 plek geregeld
 • 25 jaar fabrieksgarantie

BENIEUWD WAT JOUW DAK KAN OPLEVEREN?

Neem kosteloos en vrijblijvend contact op met onze erkende adviseurs en laat je voorrekenen wat een installatie je jaarlijks oplevert.

DE VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN

VOOR het milieu

Vind je de prijs van een zonnepaneleninstallatie een groot nadeel? Dat kunnen wij begrijpen. Gelukkig zijn er subsidies, kan je de Btw terugvragen en zijn er diverse financieringsregelingen. Vraag de mogelijkheden aan onze adviseurs.

MEER INFORMATIE

SCHONE ENERGIE

Met zonnepanelen op je dak wek je je eigen groene schone energie op, helemaal duurzaam.

GEEN ONDERHOUD

Zonne-energie opwekken maakt geen lawaai en de installatie heeft geen onderhoud nodig.

CO2-uitstoot

Zonnepanelen verlagen de CO2-uitstoot van je huishouden. En daarmee draag je bij aan een beter milieu.

FINANCIEEL VOORDEEL

Met 10 zonnepanelen op je dak kan je al zo’n 500 euro per jaar op je energiekosten besparen.