Zonnepanelen Montageploeg inhuren

Zonnepanelen montageploeg inhuren

Schone Energie B.V. is zelfstandig bedrijf en werkt samen met Adore Montage Zonnepanelen en beschikt over eigen zonnepanelen installatieteams.

Schone Energie B.V. verwerkt opdrachten van een aantal grote en kleinere partners op gebied van zonne-energie o.a. in de woningbouw.

Schone Energie B.V. levert naast eigen complete zonnestroom systemen ook zonnepanelen montage ploegen voor kleine en grootschalige zonnestroom projecten voor derden.

Wij koppelen opdrachten van particuliere en bedrijfsmatige klanten aan een vaste poel van VCA-gecertificeerde installateurs en zijn daarnaast gespecialiseerd in het installeren van collectieve campagnes.

Vakkundige installatie

Met Schone Energie BV kies je voor een erkende installateur met meer dan 10 jaar installatie ervaring. Hiermee bent u verzekerd van vakkundig installatie voor uw zonnestroomsysteem.

Veiligheidsmiddelen

Alle installateurs die werkzaam zijn bij Adore Montage zijn verplicht bepaalde veiligheidsmiddelen te gebruiken tijdens de werkzaamheden. Afhankelijk van de situatie maken de monteurs gebruik van een (rol)steiger, RSS (Roof Safety System) of sky anchor.

Kwaliteit, Arbo & Milieu (KAM)

KAM staat voor Kwaliteit, Arbo & Milieu. Deze zaken staan bij Schone Energie B.V. hoog in het vaandel. Adore Montage heeft een VCA* managementsysteem geïmplementeerd. Door het volgen van werkprocedures uit het managementsysteem en hier continu op te controleren, waarborgt Adore Montage de veiligheid van de installateurs.

Ons moederbedrijf Adore Montage Zonnepanelen heeft de opdracht gekregen van Eneco om de uitvoering en projectcoördinatie te doen voor installatie op alle pakkettensorteercentra van PostNL in Nederland.

Totaal aantal zonnepanelen: 22.000 stuks.

OPZOEK NAAR EEN BETROUWBARE EN ERVAREN INSTALLATEUR?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.