Garantiefonds ZonZeker

Schone Energie B.V. is aangesloten bij STICHTING GARANTIEFONDS ZONZEKER

Zon. Energie. Zonder zorgen. Maximale zekerheid, dat is ZonZeker.

Stichting Garantiefonds ZonZeker is een collectief van installateurs. U krijgt het beste van 2 werelden, namelijk de servicegerichtheid van een installateur, en de kracht en kennis voor het verstrekken van garanties van het gehele collectief! De voordelen op een rij:

Faillissement

Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw garantie loopt geen enkel gevaar.

Flexibiliteit

Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet, dan is een afspraak buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.

Rendement

ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur.

Kwaliteit

Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen producten waarvan de stichting de garantievoorwaarden heeft getoetst. Jaren ervaring van installateurs komt samen in deze lijst, waarvan u direct de vruchten plukt.

Vakbekwaam

Iedere Zonzeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aan de stichting aangetoond door middel van zijn papieren en door een willekeurige controle bij oude klanten van de installateur.  U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!

Geschillen

Mocht u een geschil hebben met een installateur, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.

Maatschappelijk voordeel

U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verengingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!