Zakelijk

Bij het bedrijfsleven gaat het om grotere installaties waardoor de plaatsing hiervan een langere tijdsperiode in beslag neemt. Samen met de klant worden hierover passende afspraken gemaakt, zodat de overeengekomen installatie binnen de gewenste periode volledig in werking is.

Wij verzorgen het gehele traject, met optimaal rendement en beperkte overlast tijdens de installatie. We denken met u mee over voor- en eventuele nadelen en zorgen voor de meest passende oplossing. Én we adviseren over de invulling van fiscale mogelijkheden waardoor plaatsing nóg interessanter wordt.

Voor bedrijven met een stroomaansluiting tot 3 x 80 ampère, bestaan er verschillende interessante subsidiemogelijkheden. Heb je een bedrijf met een aansluiting groter dan 3 x 80 ampère, dan kan je gebruik maken van de SDE-regeling. Voor 2019 is er 6 miljard subsidie beschikbaar. Vraag onze adviseurs naar de verschillende subsidie mogelijkheden Bent u benieuwd wat uw Vve met een zonnestroomsysteem kunt besparen? Neem contact op en wij adviseren u graag.

Neem hier een kijkje bij een aantal van onze projecten..