Adore Montage Zonnepanelen installeert PWN project via Sun Projects.

Adore Montage Zonnepanelen installeert PWN project via Sun Projects.

Op maandag 8 oktober 2018 heeft PWN-directeur Joke Cuperus in het bijzijn van Hans Lambrechts, directeur Sunprojects, het contract voor de levering en installatie van 10.822 zonnepanelen bij PWN ondertekend.

Joke Cuperus: “PWN heeft als doelstelling om energie neutraal te worden. Hiervoor willen wij 100% van het energie verbruik duurzaam opwekken. Met dit project wil PWN een grote stap zetten richting het realiseren van de gestelde duurzaamheidsdoelstellingen en de bijbehorende CO2 reductie.”

Het zonnepanelen project bij PWN gaat om 11 verschillende daken en 13 velden op verschillende bedrijfslocaties. In september zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart en in oktober zal er een start worden gemaakt met het leggen van de zonnepanelen op het PWN hoofdkantoor in Velserbroek, daarna komen alle andere PWN drinkwaterlocatie’s aan bod.

Europese aanbesteding

PWN heeft hiervoor een Europese aanbesteding gedaan waarbij er gekeken is naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Adore Montage Zonnepanelen kwam hierbij het beste uit de bus.

Bron tekst: https://lnkd.in/eqgj7pY