Adore Montage Zonnepanelen breidt haar activiteiten uit naar België.

Adore Montage Zonnepanelen breidt haar activiteiten uit naar België.

Met het ondertekenen van de samenwerking met Enerdeal uit België is een geheel nieuwe markt in de Benelux open gegaan voor Adore. Met deze strategische samenwerking is de doelstelling behaald om onze expertise in het installeren van zonnepanelen verder uit te breiden in de Benelux. Samen met Emil Solakov (eigenaar en Algemeen Directeur van Adore) is deze strategische stap succesvol in gang gezet.

Enerdeal is gespecialiseerd in de ontwikkeling van fotovoltaïsche (zonnepanelen) projecten op industriële schaal ( tussen 100 kWp en 5 MWp.) in de Benelux. Van engineering tot verbinding, biedt Enerdeal de expertise en ervaring om het energiepotentieel te ontgrendelen.

Adore Montage Zonnepanelen is trots dat zij partner mogen zijn in deze expeditie. Vincent Marshall, Sales Director van Adore Montage, is trots met deze samenwerking. Dit betekent dat de ingezette groei en strategie van ons bedrijf om de Benelux verder te helpen verduurzamen met deze samenwerking een mooie strategische en logische stap is.